Ditubuhkan pada Januari 2013, Veedo.my merupakan sebuah platform kepada komuniti kreatif Malaysia untuk berkongsi projek-projek mereka.

Sejak tahun 2015, kami telah berkembang menjadi hab sumber kreatif yang membantu, menggabungkan serta mencipta kandungan asal yang berkaitan dengan pergerakan kreatif di seluruh dunia. 

Misi kami adalah untuk melibatkan masyarakat melalui kandungan berkualiti seperti ulasan, berita dan tutorial. Ia juga sebagai ruang untuk rakyat Malaysia yang kreatif untuk mengembangkan dan berkongsi idea-idea mereka. Kami ingin memberikan inspirasi kepada mereka untuk menyalurkan idea-idea yang inovatif melalui pelbagai pertandingan yang akan membuka peluang-peluang serta pelbagai pengalaman baru!

[wc_fa icon=”envelope” margin_left=”” margin_right=””][/wc_fa] [email protected] | [wc_fa icon=”phone” margin_left=”” margin_right=””][/wc_fa] +60376213071 | [wc_fa icon=”twitter” margin_left=”” margin_right=””][/wc_fa] @VeedoMY | [wc_fa icon=”facebook” margin_left=”” margin_right=””][/wc_fa] Veedo

pws_logo_2015

Veedo merupakan sebahagian daripada Primeworks Studios Sdn. Bhd. (283764 W)

Hubungi kami sekarang, jadikan idea anda satu realiti!

[ninja_forms id=7]